Meer resultaten voor restaurant nieuwpoort bad

restaurant nieuwpoort bad
restaurant nieuwpoort - WELKOM BIJ RESTAURANT HECHI.
WELKOM BIJ RESTAURANT HECHI. Bij restaurant Hechi World Kitchen betaalt U enkel voor de verblijfsduur van uw arrangement, ongeacht wat u eet. U kunt genieten van onze diverse gerechten zoals Chinese wok, dimsum, Italiaanse pizza, Japanse sushi, Franse patisserie en andere wereldse specialiteiten.
Eethuis Milo.
s Avonds kunt u er terecht voor een uitgebreide maaltijd waarbij we het accent leggen op de Big Green Egg en tal van vernieuwende desserten. Open van maandag tot zondag.: van 12u00 tot 14u00 en van 18u00 tot 21u00. vanaf oktober tot paasvakantie ook op dinsdag gesloten. Kaai 11, 8620 Nieuwpoort reservatie@eethuismilo.be 0497 416 502.
appartement te koop nieuwpoort bad
www.lapiazza-nieuwpoort.be.
of Franslaan 99c. Het restaurant Pizzéria La Piazza verwelkomt u in haar moderne zaak op een luttele 30 meter van. het strand van Nieuwpoort waar u zich kunt laten verrassen door de heerlijke Italiaanse specialiteiten. Onze pizzas worden bereid op grootmoeders wijze en in een traditionele oven op hout gebakken.
appartement te koop nieuwpoort bad
Sunbeach Foods drinks with a seaview.
Brasserie restaurant tearoom Sunbeach te Nieuwpoort is een gerenommeerde zaak die werd opgericht in 1974. Het dynamisch team rond zaakvoerders Dirk en Brigitte biedt jullie een aangename stek met zicht op zee" food and drinks with a view." Brasserie Sunbeach is een gevestigde waarde in Nieuwpoort en omstreken!
slotenmaker nieuwpoort
Restaurant Venise, Welkom op onze site.
Naast het restaurant kan je terecht voor frietjes en snacks om mee te nemen. Logement in de buurt. Recht tegenover ons kan je logeren in het mooi vernieuwde REWIND-hotel. Voor onze zaak is het Astridplein waar de wereldberoemde garnaalvissers vertrekken naar zee.
vakantiewoning nieuwpoort
Brasserie Promenade Nieuwpoort.
De specialiteit van het huis zijn eigen bereide garnaalkroketten en bij uitbreiding als hapje de garnaalballetjes. Maar nog andere gerechten worden telkens vers in huis bereid met evenveel liefde en smaak: spaghetti, de beste van nieuwpoort, vol-au-vent, varkenswangetjes met bernardusbier, tagliatelli met scampi en de lekkere franse bouchotmosselen in het seizoen.
persoonlijke lening aanvragen
Te koop: Restaurant in Nieuwpoort Albert I Laan 92 Vitrine.
Prachtig Handelspand 300m2 op topligging te Nieuwpoort Bad gelegen, vlak voor de winkelstraat en zeedijk momenteel, uitgebaat als goed draaiend restaurant, inrichting volledig in de prachtige stijl van Flamant volledig, ingerichte keuken van Maes Inox kortom, instapklaar en afgewerkt met top materialen momenteel verhuurd voor 57.000 / Jaar zeer, correcte huurders TOPINVESTERING.
Restaurant De Mikke.
De Mikke is gekend voor zijn gezellige drukte en voor zijn garçons die u serveren met de glimlach. U kunt er van op aan dat u steeds verwelkomd wordt door de eigenares van de zaak., door iedereen welbekend als Vontje.
Welkom in Hotel Uilenspiegel Hotel Uilenspiegel Nieuwpoort.
EEN HOTEL MET ZICHT OP ZEE. Dit charme-hotel is uniek gelegen te Nieuwpoort Bad, op 75 meter van het brede zandstrand van de Noordzee. Vlak bij het hotel vindt u een grote waaier aan mogelijkheden op vlak van restaurants en winkels.

Contacteer ons