Zoeken naar Jachthaven Oude

Jachthaven Oude
Welkom Waddenhaven Texel.
Er zijn vele reserveboxen beschikbaar in de naastgelegen verenigingshaven of eventueel een nachtje provisorisch in de gemeentehaven. Maar altijd veilig en beschut. Voor actuele informatie over beschikbaarheid van ligplaatsen, getijden, het weer en verantwoord en veilig varen op Werelderfgoed de Waddenzee klikt u hier.
lening
Jachthaven Rhoon website Jachthaven Rhoon.
Onze jachthaven beschikt over een ondergrondse vuil afstort, een volledig beveiligde en geautomatiseerde toegang, een brandstofstation met benzine en diesel en een moderne sanitaire voorziening. Ook zijn wij trots de Blauwe Vlag te mogen voeren. Jachthaven Rhoon aan de Oude Maas.
stroomaggregaten
Kaleici Marina Antalya / Lara / Kundu Turkije. Informatie Beoordelingen Kaleici Marina Zoover.
01 oktober 2014. Leuke rustige oude binnenstad. Gereisd met partner in 2014, uit Nederland. Reageer op deze beoordelingen Reageer. Leuke drukke haven in Antalya. 10 september 2014. Schattige haven met vooral schepen tbv van toeristen. Gereisd met partner in Sept.
taxi airport charleroi
Jachthaven de Brasem.
Jachthaven de Brasem // Welkom. Jachthaven de Brasem is een kleine, gezellige haven, direct gelegen aan het Braassemermeer. We hebben vaste ligplaatsen voor ongeveer honderd schepen, die in onze botenloods of buiten in een box of aan een langssteiger kunnen worden afgemeerd.
Sea
Jachthaven Recreatieparkdeoudemaas.nl.
Marina Barendrecht is een gezellige intieme familie jachthaven gelegen aan de Oude Maas in het recreatiegebied van IJsselmonde rondom in een groene omgeving op een steenworp afstand van Rotterdam. Midden in de Randstad met goede verbindingen naar mooie vaargebieden zoals de Biesbosch, Brielsemeer, Haringvliet en Hollandsdiep.
Waterrecreatie Jachthavens.
ofwel vraag je een overzicht van jachthavens op die gelegen zijn langs een bepaalde waterweg.; ofwel vraag je een totaal overzicht van alle jachthavens op. Gemeente: Alle gemeentes. Waterweg: Alle rivieren. Kanaal naar Beverlo. Kanaal van Gent naar Oostende. Kanaal van Ieper naar de IJzer. Kempisch Dok Antwerpen. Oude Kanaalarm-Klein Willebroek.
Over het Tolkantoor Geschiedenis en renovatie Tolkantoor in Zelzate bed breakfast en kunstgalerij.
Eigenhandig herstelden ze het voormalige Tolkantoor van Zelzate in zijn oude glorie. Na een intensieve renovatie van drie jaar mag het resultaat er zijn: muren wisselden van plaats en oude vloeren werden in ere hersteld. Carlos en Christiane hebben een voorliefde voor natuurlijke werkmaterialen zoals staal, hout en steen. Ze recupereerden zoveel mogelijk de originele materialen van het gebouw. Waar nieuwe constructies nodig waren werd in harmonie met het gebouw minimalistisch en strak gewerkt. Alle ruimtes in het Tolkantoor kijken uit over het kanaal Gent-Terneuzen en de kleine jachthaven voor de deur.
De museumhaven van Spakenburg.
Na het verdwijnen van de visserij door de aanleg van de Afsluitdijk, werd de Oude Haven jachthaven. Nadat rond 1975 steeds meer oude vissersschepen door particulieren werden aangekocht, opgeknapt en dienst gingen doen als recreatievaartuig, is de Oude Haven door de gemeente aangewezen als museumhaven.

Contacteer ons