Meer resultaten voor Oude Jachthaven

Oude Jachthaven
Home.
Als u op zoek bent naar een eerste kwaliteit studio dicht bij zee, is dit de place to be.Inclusief een kleine keuken en een uitstekende bad kamer met inloop-regendouche.De keuken is volledig uitgerust.Alles is op en top, de dame van het huis is zeer charmant en biedt hulp wanneer u wilt. Er zijn geen zicht op zee, maar de oude jachthaven van Nieuwpoort ligt op slechts enkele minuten loopafstand.
nieuwpoort jachthaven
Port of Antwerp.
Deze rijzige kranen aan de boorden van de Schelde bepalen niet alleen een stuk van het stadsbeeld, maar wijzen ook naar de moderne haven die wat verderop begint. De oude kranen van de Antwerpse haven doorstaan al eeuwen weer en wind.
auping
De Jachthaven.
valentino fashion
Corfu stad Corfu Informatie en tips Corfu stad.
Kerkyra of Corfu stad heeft twee havens. Neo Limani en Paleo Limani nieuwe en oude haven In Neo Limani komen en gaan vooral nationale en internationale veerboten. De kleinere veerboten die iedere dag naar Igoumenitsa op het vaste land en naar het eiland Paxos varen vertrekken en arriveren in Paleo Limani. Kaartjes voor de veerboten koop je in een van de vele kaartverkoop kantoortjes in de buurt van de haven.
BNP
Oude Haven Rotterdam Info toeristische info / VVV.
Haven, natuur strand. De Oude Haven gelegen in het Maritiem District met zn prachtige historische schepen is een populaire plek onder Rotterdammers, om te eten, drinken en te dansen. Op zomerse dagen zitten de terrassen tot in de late uurtjes vol.
Alle havens en ligplaatsen voor boten in Huizen vindt u hier VVV Huizen.
Wel liggen er nog diverse platbodems en een zestal botters Bovendien is er een botterwerf in oorspronkelijke stijl gebouwd en is rond de ingang van de Oude Haven een Nautisch Kwartier www.nautischkwartierhuizen.nl ontwikkeld. Een pittoresk dorpje met panden waarin o.a. een hotel, diverse restaurants en een restaurant/pannenkoekenhuis is gevestigd. De beschutte jachthavens van Huizen de gemeentelijke jachthaven www.huizenhavenvantgooi.nl t Huizerhoofd en Huizer Marina zijn moderne en goed geoutilleerde havens met zon 1400 ligplaatsen.
Over het Tolkantoor Geschiedenis en renovatie Tolkantoor in Zelzate bed breakfast en kunstgalerij.
Eigenhandig herstelden ze het voormalige Tolkantoor van Zelzate in zijn oude glorie. Na een intensieve renovatie van drie jaar mag het resultaat er zijn: muren wisselden van plaats en oude vloeren werden in ere hersteld. Carlos en Christiane hebben een voorliefde voor natuurlijke werkmaterialen zoals staal, hout en steen. Ze recupereerden zoveel mogelijk de originele materialen van het gebouw. Waar nieuwe constructies nodig waren werd in harmonie met het gebouw minimalistisch en strak gewerkt. Alle ruimtes in het Tolkantoor kijken uit over het kanaal Gent-Terneuzen en de kleine jachthaven voor de deur.
Oude jachthaven Nieuwpoort UiT in Vlaanderen.
Deel deze pagina. Ah zo baby, je bent dus op zoek naar tips in. 9000 Blijf niet te vaak thuis! Schrijf je in op onze nieuwsbrief en word wekelijks getipt over wat er speelt in de buurt van Gent en daarbuiten!

Contacteer ons