Zoeken naar Jachthaven Amsterdam

Jachthaven Amsterdam
City Marina Amsterdam.
Jazz at the Lake. Welkom bij de centrum Jachthaven van Amsterdam City Marina. City Marina ligt in de binnenstad van Amsterdam aan het IJdok en heeft een perfecte ligging om te genieten van het ruime vaarwater en de gezellige grachten in het centrum.
SEO
Amsterdam is een havenstad en dat betekent ruimte voor vrijetijdsbesteding op het water.
Watersportcentrum IJburghaven, telefoon: 0297 212 066. Marina Westerdok, Bickersgracht 1. Jachthaven Meerzicht Tjotterspad 27. Jachthaven Nexus, Tjotterspad 24, telefoon: 020 6422062. WSV Amsterdam, Punterspad 15, telefoon: 020 6445161. Jachthaven van W.V. De Koenen, Jollenpad 13, telefoon: 020 6445992. Jachthaven van jachtwerf De Hoop B.V.
SEO Page Optimizer United Kingdom
Durgerdam Zeilvereniging Het Y.
Het plaatsje bestaat vrijwel geheel uit een lange rij schilderachtige meest houten huisjes aan een smalle weg bovenop de oude Zuiderzeedijk en heeft sinds 1976 een beschermd dorpsgezicht. Durgerdam ligt ten noordoosten van Amsterdam en is zoals ook andere oude dorpen in dit gebied dat als Waterland bekend staat een onderdeel van de Gemeente Amsterdam geworden.
https://www.verkeerservicezuidholland.nl/
Jachthaven De Duikelaar.
Unieke plek in Amsterdam aan het water. 29 januari 2017 deduikel Homepage. De Duikelaar is een jachthaven met 120 ligplaatsen. Sanitaire voorzieningen en walaansluiting voor elektra zijn aanwezig. Ook is er voor vertrek of na terugkomst van een heerlijke dag op het water de mogelijkheid tot een drankje drinken en eten op ons terras.
https://www.bureaukicker.nl/wiki/full-service-internetbureau-rotterdam
Amsterdam City Harbour Hotel.
De stadshaven zet op eigentijdse wijze de oude functie van de Entrepothaven voort, echter nu als stadsjachthaven. Vanuit de Entrepothaven kun je zowel via het IJ richting binnenstad, als via de Oranjesluizen naar het IJsselmeer. De jachthaven heeft ongeveer 200 ligplaatsen. Wilt u meer informatie kijk dan op de website van www.portentrepot.nl. Amsterdam City Harbour Hotel.
Kempers Watersport is dé Jachtmakelaar Jachthaven in de randstad.
Wij bieden een full-service jachthaven op een unieke locatie in de natuur. Dat betekent voor u dat watersport, plezier, en ontspanning op het water altijd dichtbij, letterlijk om de hoek, aanwezig zijn. En wij van Kempers Watersport zijn er om u hierbij maximaal en zorgeloos op weg te helpen.
Haven Nautiek.
Huur ligplaats wachtlijst PH. In het Oostelijk Havengebied van Amsterdam ligt Jachthaven Piet Hein. De haven ligt in het Spoorwegbassin met de ingang aan de Stuurmankade. Onze prachtige haven is uitgerust met alle benodigdheden voor een goede ligplaats. Uw boot of schip wordt naar afmeting ingedeeld.
City Marina IJdock jachthaven Amsterdam heeft Het.
Amsterdam Heeft Het. Red Light District. RED LIGHT DISTRICT. City Marina IJdock. Aan het gloednieuwe IJdock op de Westelijke Eilanden is ook een plekje gereserveerd voor een jachthaven voor de watersport. Op een steenworp afstand van het Centraal Station biedt City Marina IJdock zo'n' zestig ligplaatsen waar booteigenaren tijdens het zomerseizoen af kunnen meren.

Contacteer ons